Изграждане на отоплителни инсталации

Фирма Термосолар 1 ЕООД е със 17 годишен опит в сферата на отоплението. Предлагаме на своите клиенти камини с водна риза, пелетни камини, горелки, пелетни котли, котли на твърдо гориво, комбинирани котли, котли на пелети, соларни системи, соларни колектори, бойлери, буфери, радиатори, климатици, термопомпи и други. Проектиране и изграждане на отоплителни инсталации, сервиз на отоплителна техника, монтаж на камини, проектиране и изграждане на подово отопление.

Предлагаме проектиране, монтаж и изграждане на локално отопление, проектиране, доставка, монтаж и изграждане на отоплителни инсталации, монтаж на електрически, комбинирани и газови, котли на твърдо или течно гориво, монтаж на разширителени съдове и циркулационни помпи, изграждане на щрангове и монтаж на радиатори. Изграждане на тръби за отопление - стоманени, полиетиленови, полипропиленови или медни тръби, монтаж на лири, доставка и монтаж на бойлери.

 

Изграждане на локално парно, локални отоплителни инсталации, проектиране и изграждане на цялостна отоплителна система.

 

Нашите консултанти ще Ви помогнат и ще Ви консултират в изграждането на система за локално парно отопление с котел, камина или печка.

В зависимост от необходимата площ за отопление ще Ви помогнат в изчислението на необходимата мощност на котела или камина, ще изготвят схема и ще Ви консултират за типа на инсталацията както и в избора на тръбите (ППР,ППР-Стаби,Медни или PEX-AL-PEX).

 

Ще Ви консултират кое кое отопление е най-подходящо, ефективно и икономично спрямо Вашите нужди.

 

Няма добавени продукти в тази категория.