• Комбиниран котел Mareli CB 90 kw с горелка SBM 100 kw VIP

Комбинираните водогрейни котли Марели от серията СВ /ценаVIP/ са стоманени котли, които се характеризират с високата си ефективност както при работа с пелети, така и при употребата им с твърдо гориво. Тази ефективност е постигната благодарение на специално разработената многоходова конструкция на топлообменника. Наличието на две врати към продукта, позволяват лесно и бързо преминаване от един вид гориво към друг.
Комбинираните водогрейни котли Марели от серията СВ са с мощност от 24 kW до 90 kW, което ги прави перфектни за употреба от всеки потребител. Те се комбинират с горелките Марели SMB, като монтажа им към котела е максимално опростен, благодарение на двете врати, които се сменяват за секунди. Сензори с най-различни функции контролират процеса на горене и температурата на водата и димните газове, което е допълнителна гаранция за сигурността на котлите по време на работа. Имат възможност за връзка с прецизен стаен термостат, което гарантира перфектното регулиране на температурата във Вашия дом Философията на нашата компания е да произвеждаме колкото е възможно по-универсални продукти, които да работят във всяка ситуация и да бъдат лесни за монтаж дори и към съществуващи вече инсталации.
Производството на котли от серията СВ отговаря на всички европейски стандарти и изисквания свързани с околната среда. Благодарение на използването на иновативни технологии, както и на 5 степенното горивно модулиране, използвано при пелетните горелки, постигаме много висока ефективност и ниски CO емисии отделени в атмосферата. Всички продукти са с две години пълна гаранция, като съществува и опция за удължаване на гаранцията*.
Независимо дали ще отоплявате Вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на нуждите Ви, а съотношението цена - качество е гарантирано и несравнимо. Нашият екип е изцяло на разположение, за да Ви посъветва във всяка ситуация.
Всеки продукт е тестван съгласно Европейските стандарти за качество.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Комбиниран котел Mareli CB 90 kw с горелка SBM 100 kw VIP

  • Производител: Mareli
  • Модел: CB 90
  • Наличност: В наличност
  • 7,660.00лв.